Danmark, Hirtshals. Sea Hawk ligger ved Sydvestkajen 7

Populære turforslag

Her er finder du de mest populære sejlture med M/S Sea Hawk.

Sejlture med den populære katamaranbåd er en oplevelse i sig selv, selvom priserne er lave.

Det Gule Rev på 1 times tid 
Det Gule Rev er populært til havfiskeri og løber hele vejen fra Hirtshals ud forbi Hanstholm i en afstand på 15-22 sømil fra land. Den korte afstand gør at vi når kanten af Det Gule Rev på typisk under 1 times sejlads. Med M/S Sea Hawk får I maksimal tid til fiskeriet, selv på en kortere tur. Og er der ikke fisk det ene sted, er der som regel tid til at sejle videre. Derfor får vore lystfiskergæster næsten altid fangster med hjem.

Læs mere om  havfiskeri på Det Gule Rev

havfiskeri

Sejlture og sightseeing – fra 2 timer Langs kysten
M/S Sea Hawk tilbyder sejlture langs kysten og i Limfjorden. Populære korte ture er 2 timers sightseeings ture. Hirtshals – Løkken Mole – Hirtshals. Hirtshals – GL. Skagen – Hirtshals. Skagen – Gl. Skagen – Skagen.

Læs mere om vore korte sejlture langs Vestkysten

M/S Sea Hawk

Nordjylland Rundt, Limfjorden over 2 døgn
Nordjylland rundt, en unik oplevelse over 2 døgn, overnatning på Hirtshals kro, event, fiskeri og spisning på Fur Bryghus, overnatning på Fur. Mulighed for afholdelse af møder og / eller sociale arrangementer undervejs.

Læs mere om sejltur Nordjylland Rundt

Vragdykning – fyraftensdyk
Tusinder af vrag er sunket ved vestkysten og tæt på kysten. Fyraftensdyk på hverdage er populært. Båden er til rådighed i ca. 3 timer, sejlads op til 10 mil fra Hirtshals, afgang efter aftale. 1 dyk 400 kr. v/8 personer.

Læs mere om vragdykning og dykkerture her

dykkerture

Dagstur Skagen, Hirsholmene, Læsø rundt
Skøn 10 timers dagstur og sightseeing sejltur. Afgang fra Skagen, besøg på Hirsholmene – Læsø rundt og besøg på Læsø. 2475 kr. Pr.pers. Min. 8 pers. Inkl. morgen mad, sandwich til middag og øl, vand og vin om bord.

Læs mere om sejltur til Læsø

Booking af sejlture med M/S SeaHawk
Vi har hele tiden sejlture, som I kan koble jer på. Eller vi kan finde en ledig dag. Kontakt os, så vi kan tage en snak.