Populære turforslag

Her er finder du de mest populære sejlture med M/S Sea Hawk.

Sejlture med den populære katamaranbåd er en oplevelse i sig selv, selvom priserne er lave. Priserne starter fra kun 400 DKK pr. person.

18kg_200pxDet Gule Rev på 1 times tid 
Det Gule Rev er populært til havfiskeri og løber hele vejen fra Hirtshals ud forbi Hanstholm i en afstand på 15-22 sømil fra land. Den korte afstand gør at vi når kanten af Det Gule Rev på typisk under 1 times sejlads. Med M/S Sea Hawk får I maksimal tid til fiskeriet, selv på en kortere tur. Og er der ikke fisk det ene sted, er der som regel tid til at sejle videre. Derfor får vore lystfiskergæster næsten altid fangster med hjem.

Sejlture og sightseeing – fra 2 timer Langs kysten
M/S Sea Hawk tilbyder sejlture langs kysten og i Limfjorden. Populære korte ture er 2 timers sightseeings ture. Pris 500 kr. Min. 8 pers. Hirtshals – Løkken Mole – Hirtshals. Hirtshals – GL. Skagen – Hirtshals. Skagen – Gl. Skagen – Skagen.

havsejlads_200pxNordjylland Rundt, Limfjorden over 2 døgn
Nordjylland rundt, en unik oplevelse over 2 døgn, overnatning på Hirtshals kro, event, fiskeri og spisning på Fur Bryghus, overnatning på Fur. Mulighed for afholdelse af møder og / eller sociale arrangementer undervejs.

Vragdykning - fyraftensdyk
dykning_200pxTusinder af vrag er sunket ved vestkysten og tæt på kysten. Fyraftensdyk på hverdage er populært. Båden er til rådighed i ca. 3 timer, sejlads op til 10 mil fra Hirtshals, afgang efter aftale. 1 dyk 400 kr. v/8 personer.

Dagstur Skagen, Hirsholmene, Læsø rundt
Skøn 10 timers dagstur og sightseeing sejltur. Afgang fra Skagen, besøg på Hirsholmene – Læsø rundt og besøg på Læsø. 2475 kr. Pr.pers. Min. 8 pers. Inkl. morgen mad, sandwich til middag og øl, vand og vin om bord.

Mikael Jensen, Hirtshals Havn

Booking af sejlture med M/S SeaHawk
Vi har hele tiden sejlture, som I kan koble jer på. Eller vi kan finde en ledig dag. Kontakt os, så vi kan tage en snak.


Sea Service Express | Nordsee | Dänemark | Hirtshals

Kontakt | seaservice@live.dk | Tlf (+45) 2240 7348

BOOKING: Betaling forud til BANKKONTO: Regnr. 9001 Kontonr. 4575 06 1619.
Påfør dato for sejlads, navn og tlfnr.